ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ: ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Διάβαζα σε sites για την Αθηνά Οικονομάκου τίτλους “πρώτο Πάσχα χωρισμένη” και διάφορα άλλα σε αυτό το στυλ και ως πρώην χωρισμένη από πρώτο γάμο και παντρεμένη ξανά, μπορώ να σας πω ότι ένας χωρισμός δεν είναι πάντα επώδυνος, ή τόσο επώδυνος όσο τον περιμένουν οι γύρω ή οι ξένοι!

Δεν είναι πάντα ένας χωρισμός αιτία για να βρίσκεσαι στα πατώματα. Και δεν είναι το συναίσθημα του τέλους μιας σχέσης το ίδιο για όλους ο ίδιος.

Κανείς δεν είναι στο σπίτι του άλλου και κανείς δεν είναι στην ψυχή του άλλου. Κανείς δεν ξέρει πως νιώθει ο άλλος και κανείς δεν ξέρει πόσο έχει δουλέψει κάποιος μέσα του την απόφαση να χωρίσει καιρό πριν δημοσιοποιηθεί.

Επίσης όπως έχω ξαναπεί τα σόσιαλ μίντια δεν είναι η κανονική ζωή. Είναι “ό,τι θέλω και σου επιτρέπω να δεις”.

Χωρίς να γνωρίζω καθόλου την ηθοποιό από κοντά, είναι μια γυναίκα που μου αρέσει να παρακολουθώ καθώς της ταιριάζει ο τίτλος της Ελληνίδας fashion icon και influencer. Εγώ που βλέπω μια δραστήρια, όμορφη, νέα γυναίκα, θα σταθώ μόνο στην παράμετρο ότι ζει έντονα την άνοιξη σαν καλοκαίρι και ανυπομονεί για τα μπάνια στη θάλασσα. Είναι όμορφη, λαμπερή και πολύ γυμνασμένη. Της αρέσει πολύ η δουλειά της με τα ρούχα και αυτό της δίνει κέφι!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της στο νησί της Άνδρου με στενούς φίλους, μας δείχνουν πως είναι κεφάτη και χαλαρή και έτοιμη με το μπλε μαγιό της, όπως και με το λαδί ολόσωμο, για βουτιές στην παραλία ή στην πισίνα!

No Comments

Post A Comment