TO ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ SHOW ΤΟΥ RALPH LAUREN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ 2024

Σε ένα μοναδικό σκηνικό όπου κρυστάλλινοι πολυέλαιοι κρέμονται από ρουστίκ χωριάτικο σπάγκο, έγινε το λαμπερό σόου του Ralph Lauren για την άνοιξη του 2024. Την πασαρέλα φώτισε η λαμπερή Κρίστι Τέρλινγκτον, που έκλεισε το σόου με ένα λαμέ φόρεμα σαν Ολύμπια θεά ενώ τη μαγεία του σόου συμπλήρωσαν με τη λάμψη τους η Τζένιφερ Λόπεζ ανάμεσα στην Τζούλιαν Μουρ και την Νταϊάν Κίτον.

Η ομάδα του Ralph πήρε μια άδεια αποθήκη στο Brooklyn Navy Yard και τη μεταμόρφωσε σε έναν πολυτελή αχυρώνα που θύμιζε το Double RL Ranch στο Κολοράντο. Οι πολυέλαιοι και ο σπάγκος έκαναν μια όμορφη αντίθεση, που όμως ταίριαξε στο ύφος της συλλογής που συνδύαζε την κομψότητα με τη φινέτσα, σε ένα πιο χαλαρό ύφος, πιο καθημερινό και πιο εύκολο να φορεθεί από την γυναίκα στην πραγματική ζωή.

Ήταν το πρώτο σόου της Lauren στη Νέα Υόρκη μετά από τέσσερα χρόνια. «Η γυναικεία συλλογή μου για την Άνοιξη 2024 αφορά ένα νέο είδος ρομαντισμού — δροσερό και εκλεπτυσμένο», είπε η Lauren. Σε αυτή την κολεξιόν επέλεξε να δώσει έναν διαφορετικό τόνο.

O Ralph Lauren αυτή τη φορά συνδύασε την πολυτέλεια με το casual ντύσιμο, σε κομψές και μεταλλικές εμφανίσεις, δαντελωτά, βραδινά, αέρινα φορέματα, ενώ δεν έλειπε το αγαπημένο του τζιν σε παντελόνι και φούστες με φλοράλ στοιχεία, συνδυασμένα με ζώνες και τσάντες του ομώνυμου οίκου. Τα τζιν στοιχεία ήταν διακοσμημένα με φτερά, κεντήματα και στρας.

Μετά την επίδειξη μόδας, οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν σε ένα καθιστικό δείπνο. Τα λευκά είδη, τα μαχαιροπίρουνα και τα γυάλινα σκεύη του Ralph Lauren ήταν έξοχα τοποθετημένα στο τραπέζι ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν φιλέτο μινιόν, μπραντζίνο και ένα νόστιμο μπράουνι à la mode. Την επίδειξη παρακολούθησαν δεκάδες διάσημοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και άνθρωποι της μόδας.

No Comments

Post A Comment