Η JLO ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ

Η JLO πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ έχει προχωρήσει στη ζωή της και η καριέρα της έχει απογειωθεί. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε με εσώρουχα για διαφημιστική καμπάνια και ακολούθησαν χιλιάδες σχόλια από θαυμαστές της στο instagram για το πόσο όρορφη δείχνει στα 54 της χρόνια.

Ο πρώην της ωστόσο Άλεξ Ροντρίγκεζ φαίνεται πως κι αυτός ξαναβρήκε ισορροπίες, αφού έχει σοβαρή σχέση από τον Οκτώβριο με την νοσοκόμα και fitness influencer από τον Καναδά Jaclyn Cordeiro. H ξανθιά γυμνάστρια έχει δυο παιδιά από προηγούμενη σχέση και αν δεις της δραστηριότητά της στο instagram, λανσάρει το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής “JacFit”.

Άλεξ και Jac παρά την απόσταση προσπαθούν να βρίσκονται συχνά μαζί και η νέα αγαπημένη του Αμερικανού πρώην επαγγελματία του baseball έχει γνωρίσει και τις δυο κόρες του από τον πρώτο του γάμο.

Ο Άλεξ έχει δυο κόρες, τη Νατάσα και την Έλα και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη μαμά των παιδιών του Σύνθια και τον νέο της σύζυγο Νίκολας, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε 4 χρόνια σχέση με τη Λατίνα σταρ και μάλιστα στα 2 χρόνια σχέσης είχαν αραβωνιστεί. Ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός κι εκείνη πολύ γρήγορα ξαναγύρισε στον μεγάλο της νεανικό έρωτα, τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Παρά τα βιντεάκια που συχνά έρχονται στο φως της δημοσιότητας να τον δείχνουν να βαριέται, να νυστάζει και να βαρυγκομάει σε διάφορες εκδηλώσεις, η JLO παντού και πάντα μιλάει γι’αυτόν με λόγια λατρείας.

No Comments

Post A Comment