ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, “έχασε” τον μπαμπά της και τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό, γεμάτο αγάπη μήνυμα και πολλές φωτογραφίες του στο instagram.

Ο μπαμπάς της πέθανε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και είχε κοντά του όλη του την οικογένεια να του τραγουδά. Όπως έγραψε η ηθοποιός “δεν υπήρξε κάποια τραγωδία σε έναν 85χρονο άνθρωπο που έζησε μια υγιή και χαρούμενη ζωή. “Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να αποφύγεις το θρήνο αλλά σήμερα είναι μέρα ευγνωμοσύνης.” Καθώς ο μπαμπάς της έφυγε ήρεμα και με χαμόγελο, η οικογένειά του είναι περήφανη για το ήθος του, τη δουλειά του και το ρόλο του μέσα στο σπίτι.

Ευχαρίστησε τους γιατρούς που κατάφεραν να τον κρατούν υγιή για να μπορέσει να φύγει από τη ζωή, περιτριγυρισμένος από τις κόρες και τα εγγόνια του, να μπορεί να είναι καπετάνιος στο σκάφος του και να απολαμβάνει τη ζωή με την επί 59 χρόνια σύντροφό του και μαμά της ηθοποιού.

“Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς” γράφει η Τζένιφερ και μοιράζεται αυτά τα τρυφερά λόγια με τους ακολούθους της, για να τον τιμήσει, καθώς άφησε πίσω του τόσες όμορφες αναμνήσεις ως πατέρας και παππούς.

No Comments

Post A Comment