Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ +8 ΚΙΛΑ-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ

Μια ωραία και χρήσιμη ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα, αναφερομένη στο θέμα του βάρους. Στα κιλά που άλλοτε παίρνουμε, άλλοτε χάνουμε και κάθε τόσο είμαστε με το άγχος και τη σκοτούρα για το πως είναι η εξωτερική μας εικόνα.

Παρότι όπως έγραψε έχασε τα 8 κιλά που είχε πάρει και είχε διατηρήσει για 3 χρόνια, αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση και να μιλήσει ανοιχτά για ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Η ηθοποιός με γλαφυρό και άμεσο τρόπο, καταφέρνει να περάσει ένα αισιόδοξο και θετικό μήνυμα. Αυτό της ανάγκης που νιώθουμε -όταν είμαστε έτοιμοι, για αλλαγή! Μια αλλαγή  στην εμφάνισή μας, που έρχεται με κόπο αλλά την κάνουμε γιατί αρέσει σε εμάς η νέα εκδοχή του εαυτού μας κι όχι επειδή μας την επιβάλλουν οι άλλοι και τα κοινωνικά πρότυπα.

Η ηθοποιός, ανέβασε φωτογραφία με μαύρο μαγιό από καλοκαιρινές διακοπές και δείχνει πολύ όμορφη, χυμώδης και σέξι, παρότι όπως εξομολογείται είναι +8 κιλά από ότι είναι συνήθως.

Μεταξύ άλλων γράφει στην ανάρτησή της: “Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμική γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ότι δεν μ’ άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια.Όταν δεν είμαι καλά, τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συννενόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρούχα. Το ‘χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής.Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί τις ανεβάσω τώρα; Γιατί έτσι μ’αρέσει. Κι εσένα ότι σ’αρέσει. Με τα + σου, με τα – σου. Κανείς δεν θα σου πει. Μονάχα εσύ. Άντε κι η στιγμή.

Στο στόρι της αναφερόμενη στο νέο της post, γράφει: “δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να κάνεις θετικές αλλαγές για να γίνεις καλύτερος.”, “η αξία μας δεν έχει σχέση με το φαγητό που τρώμε”. “Οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.Δε γίνονται γιατί νιώθω άσχημα με το πως είμαι σήμερα, αλλά γιατί θα νιώθω ακόμα καλύτερα με το πως θα είμαι αύριο!”

Μπράβο στην Πηνελόπη που μίλησε για ένα θέμα που όλοι συζητάμε και μας προκαλεί άγχος (δυστυχώς)!

No Comments

Post A Comment