ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ: “ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΙΚΕΣ, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΣ

Όσοι γνωρίζουμε τη Μαρία Μπακοδήμου ξέρουμε ότι εκτός από τους δυο κούκλους γιους της, είχε παθολογική αδυναμία και στο σκύλο της τον Μικέ.

Ο Μικές έφυγε πριν από 25 μέρες από τη ζωή και η παρουσιάστρια που βιώνει ένα μεγάλο πένθος και μια μεγάλη απώλεια, σήμερα όπως έγραψε, βρήκε το σθένος και το κουράγιο να κάνει μια ανάρτηση στη μνήμη του.

Η ίδια έγραψε συγκινημένη: “Ο Μικές μου εδώ και 25 μέρες έφυγε. Δεν μπορούσα να το κάνω ανάρτηση.Όλο αυτό το διάστημα, το κινητό μου πετούσε συνεχώς φωτογραφίες του και με βασάνιζε. Έχω αποσυντονιστεί αρκετά. Ήταν ο κολλητός μου 17 χρόνια, 24 ώρες το 24ωρο. Αποφάσισα να τον αποχαιρετίσω με μια ανάρτηση για να αποδεχτώ αυτό τον κύκλο που έκλεισε. Το ξέρω ότι με καταλαβαίνετε, εσείς που το έχετε ζήσει. Γεια σου Μικεδάκο μου.”

Η Μαρία είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι, την Ευτυχία, που είχε διασωθεί από τον Ερυθρό Σταυρό μέσα από το ποτάμι της Λάρισας στις μεγάλες πλημμύρες. Την είχε ονομάσει Eυτυχία γιατί ήταν ένα τυχερό πλάσμα που κατάφερε να επιβιώσει μέσα σε τέτοια καταστροφή και ο Μικές την είχε υποδεχθεί στο σπίτι με χαρά, όπως είχε γράψει η Μαρία Μπακοδήμου. Ο Μικές  είχε βοηθήσει την Ευτυχία, να νιώσει ασφαλής…

Κουράγιο Μαράκι, είσαι δυνατή!

No Comments

Post A Comment