ΠΕΠΙΕΘ: ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΛΚΟ

Μια πολύ όμορφη βραδιά, με  αρώματα και γεύσεις, διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και ο Πρόεδρός της Cpt. Γιώργος Βάλλης.

Τα μέλη της ένωσης, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, συγκεντρώθηκαν στον πολυβραβευμένο χώρο του Varoulko.

Η βραδιά, η οποία συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Savramis του Βασίλη και της Αλεξίας Σαβράμη, ειδικών στην εισαγωγή και εμπορία κατεψυγμένων θαλασσινών, προσέφερε στους παρευρισκόμενους ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, μέσα από τα εξαιρετικά πιάτα του βραβευμένου chef Λευτέρη Λαζάρου.

Το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν δημοσιογράφοι, άνθρωποι της υγείας και της ναυτιλίας. Ανάμεσά τους, η κ. Φώφη Καλύβα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και η κ. Βάσω Μπόγρη, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Ναυτιλίας, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Επίσης, ο χώρος γέμισε με τη λάμψη δημοσιογράφων από κορυφαία κανάλια όπως ο παρουσιαστής ειδήσεων του star Σπύρος Λάμπρου, η δικαστική συντάκτρια του star Άννα Σταματιάδου, η δημοσιογράφος Ρίτσι Τσακούμη από το One Channel,  η Άννα Νικολάου από το Mega Channel, ο παρουσιαστής του BLUE SKY Βαγγέλης Γιακουμής, και ο δημοσιογράφος του Open Νίκος Νικολετάκης.

Η εκδήλωση ανέδειξε την απαράμιλλη τέχνη της γαστρονομίας και τη σημασία της θαλάσσιας παράδοσης της Ελλάδας, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ επιφανών εκπροσώπων του χώρου της θάλασσας, της πολιτικής και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

“Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους για την αξέχαστη βραδιά και ανυπομονεί για τις μελλοντικές εκδηλώσεις που θα φέρουν εκ νέου κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν και ζουν στον παλμό της θάλασσας.”ανέφερε ο κ. Βάλλης μετά το πέρας της εκδήλωσης.

No Comments

Post A Comment