Γ.ΒΑΛΛΗΣ: “ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ” & ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠΙΕΘ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Με άρθρο του στην καθημερινή διαδικτυακή εφημερίδα POLITICAL ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, αναφέρθηκε στην ανάγκη να ληφθούν μέτρα στη χρήση των ναυτικών φωτοβολίδων, καθώς παρακάμπτεται η νομοθεσία και έχουν πρόσβαση σε αυτές και άτομα που κάνουν επικίνδυνη χρήση.

Την ίδια ώρα η δράση της ΠΕΠΙΕΘ συνεχίζεται και την Πέμπτη 27 Μαρτίου, έγινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σεμινάριο, που διοργάνωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Πλοίαρχος Α Γεώργιος Βάλλης σε συνεργασία με τη Υδρογραφική Υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη και φορά και το παρακολούθησαν οι αξιωματικοί πλοίαρχοι και μέλη της ένωσης σχετικά με την Ενημέρωση/Διόρθωση χαρτών, Ναυσιπλοΐας & NAVTEX.

“Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία τον Πλοίαρχο Στέργιο Πούλιο Π.Ν Υποδιοικητή Υδρογραφικής Υπηρεσίας Ναυτικού. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Διευθυντής Στρατιωτικού γραφείου Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αντιπλοίαρχος ΛΣ Διονύσης Πρεβεζάνος, ο οποίος εκπροσώπησε τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Παππά.
Δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας και είμαστε πάντα δίπλα σας.” τόνισε κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Βάλλης.

No Comments

Post A Comment