ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΕΝΑΝ ΛΥΚΟ!

Έχω σοκαριστεί με το βίντεο που είδα το πρωί στο newsbeast.gr και φαίνεται ένα αυτοκίνητο να καταδιώκει έναν λύκο. Μάλιστα ο οδηγός με τους επιβαίνοντες φαίνεται πως το διασκεδάζουν κιόλας, καθώς εξαντλούν το δύσμοιρο ζώο, που τρέχει σε σημείο εξάντλησης για να σωθεί.

Νιώθω απίστευτη ντροπή και ειλικρινά απορώ όπως και όλοι, πως γίνεται το 2024, σε μια οργανωμένη και δομημένη κοινωνία, με τόση γνώση, τόση πληροφορία, να υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι, που προβαίνουν σε τέτοιες χυδαίες και απαίσιες πράξεις.

Δεν φτάνει που το ανθρώπινο χέρι με τις φωτιές, με τη μόλυνση, με την κλιματική αλλαγή, έχει αποδιοργανώσει πλήρως τη φύση, έχουμε βαλθεί να εξοντώσουμε και τα ζώα; Ντροπή και μόνο ντροπή.

Η ανθρωπιά χάθηκε, μαζί με το φιλότιμο και κάποιοι προφανώς χαίρονται ανενόχλητοι να κακοποιούν ζώα! Η εικόνα του λύκου που τρέχει εξαντλημένος μέσα στο δρόμο, με τα σάλια του να τρέχουν καθώς έχει φτάσει σε οριακό σημείο κόπωσης, γίνεται αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Όσοι είμαστε γονείς, φέρουμε μεγάλη ευθύνη για το πως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Κι ας αναλογιστούμε όλοι συνολικά την ευθύνη μας σε κάθε πράξη που δείχνει απανθρωπιά σε ανθρώπους και ζώα.

No Comments

Post A Comment