ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ STAR: ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΑΡΤΙ

Χθες είχα τη χαρά να παραβρεθώ στο λαμπερό πάρτι του star για την κοπή πίτας -όπως κάθε σεζόν. Εκεί μαζευόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα σε μια γιορτή όπου ενώνεται η ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Η άριστη διοργάνωση από τη διευθύντρια γραφείου τύπου & επικοινωνίας Ζωρζέτα Ζαχαρτζή που ήταν ντυμένη στα λευκά και η καλή της διάθεση στην υποδοχή, μας έβαλε αμέσως στο εορταστικό κλίμα μετά από μια κοπιαστική μέρα στο ρεπορτάζ.

Μουσική, φαγητό, συζητήσεις, πηγαδάκια, φωτογραφίσεις, παιχνίδια με μάσκες, γυαλιά και καπέλα, εξαιρετικά finger foods και πολλά δώρα, δωροεπιταγές καθώς και μετρητά 1000, 2000 μέχρι και 5000 ευρώ. Οι νικητές πολλοί κι αγαπημένοι και αναδείχθηκαν με κλήρωση όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Η ενημέρωση ανέδειξε αρκετούς νικητές.

Εκεί οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του star σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, ανάμεσά τους, οι παρουσιαστές του Τροχού της Τύχης που έγραψαν το επεισόδιο 2000,  Πέτρος Πολυχρονίδης και Νατάσα Κουβελά, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Ετεοκλής Παύλου, οι ηθοποιοί της κωμικής σειράς του star “Στα σύνορα” καθώς και δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί.

Χορέψαμε, διασκεδάσαμε, χαλαρώσαμε στο φιλόξενο χώρο του Αnassa City Events και ευχηθήκαμε όλοι να έχουμε μια ακόμα δημιουργική χρονιά με πρωτιές και υγεία!

Η δημοσιογράφος υγείας του star Κατερίνα Παπακωστοπούλου, με τους δημοσιογράφους του δελτίου ειδήσεων Γιώργο Βότσκαρη και Γιώργο Κολοβάτσιο.

Ζήνα Κουτσελίνη και Ζωρζέτα Ζαχαρτζή

Ράνια Τραγόμαλλου, Κατερίνα Τσαμούρη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου

No Comments

Post A Comment