ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ

Με την ωριμότητα και τη σοφία που μας φέρνει η ζωή και εμπειρία όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουμε όλοι και συνειδητοποιούμε πράγματα που ίσως δεν σκεφτόμασταν μικρότεροι.

Ειδικά οι Κυριακές είναι ιδανικές για βόλτες, περιπάτους και ενδοσκοπήσεις, που μας κάνουν πιο σοφούς και μας φέρνουν κοντά στην προσωπική μας αλήθεια.

Μια τέτοια ανάρτηση αφιερωμένη στα μαθήματα ζωής και στην ωριμότητα, που σου εξασφαλίζουν ψυχική υγεία και ηρεμία, έκανε η θρυλική ναυαγοσώστρια του Baywatch Πάμελα Άντερσον, η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο επιδιώκει να αναδεικνύει την απλότητα και τη φυσική πλευρά του εαυτού της.

Τυλιγμένη σε ένα στενό, μακρύ παλτό που μοιάζει με κουβέρτα, σε ασπρόμαυρες λήψεις, σε μια μικρή ξύλινη προβλήτα και με ένα story που μας δείχνει ένα δάσος και το φως να κάνει παιχνιδίσματα ανάμεσα στις φυλλωσιές, η 56χρονη Πάμελα, ξεδιπλώνει τις σκέψεις της αβίαστα σε ένα ταξίδι προς την ωριμότητα και γράφει στην ανάρτησή της στο ίνσταγκραμ:

“Καθώς μεγαλώνεις , σταματάς να κυνηγάς τα μεγάλα πράγματα…και ξεκινάς να εκτιμάς τα μικρά πράγματα…χρόνο μόνη, αρκετός ύπνος, μια καλή διατροφή, μακρινές βόλτες και ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάς.

Η απλότητα γίνεται ο απόλυτος στόχος.”

Και έχει δίκιο, αφού οι σκέψεις της, μας βρίσκουν σύμφωνους….

No Comments

Post A Comment