ΠΕΠΙΕΘ:ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ & ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.ΒΑΛΛΗ ΣΤΗΝ POLITICAL

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης παραβρέθηκε στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου (ΣΤΕΑΝ) και συμμετείχε στην τελετή αποφοίτησης και απονομή πτυχίων στους σπουδαστές.

Ο κ. Βάλλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους πτυχιούχους της σχολής και να δηλώσει τη στήριξή του στην επαγγελματική τους πορεία καλώντας τους να γνωρίσουν και να ενταχιούν στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting.

“Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια της ΣΤΕΑΝ, κα Χαρά Κοβούση για την τιμητική αυτήν πρόσκληση καθώς και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού- Πολιτισμού, κα. Ναταλί Κάκκαβα και την κα Σιμιτζή Βικτωρία καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Παιδείας και Κοινωνικών Προγραμμάτων.
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην εξέλιξη των νέων ανθρώπων που με όρεξη κυνηγάνε τα όνειρα τους. Είμαστε εδώ για να τους καθοδηγήσουμε στα πρώτα τους βήματα.”τόνισε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΠΕΠΙΕΘ Γ.Βάλλης.

Mε άρθρο του στην καθημερινή, διαδικτυακή εφημερίδα Political.gr ο κ. Βάλλης αναφέρθηκε στο μέλλον του yachting στην Ελλάδα, τις παρεμβάσεις της Ένωσης σε θέματα που αφορούν τα ιδιωτικά σκάφη στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας καθώς και τους λόγους για τους οποίους ένας νέος, μπορεί να βρει ελκυστικό το επάγγελμα του ναυτικού σε ένα σκάφος αναψυχής.

No Comments

Post A Comment