Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ

Καμαρώνει το μεγάλο του γιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκτός από καλό κι ευγενικό παιδί είναι άσσος στο ποδόσφαιρο και περνούν μαζί στιγμές στο γυμναστήριο.

Ο 11χρονος Κριστιανίνο ή μικρός Κριστιάνο, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020. Τότε ο διάσημος ποδοσφαιριστής ήταν ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ. Ο γιος του είναι κάτω από την αποκλειστική του κηδεμονία και δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ δημόσια η ταυτότητα της μαμάς του.

Ο Κριστιάνο είχε πει σε δημοσιογράφους πως θα εξηγούσε τα πάντα στο γιο του όταν θα μεγάλωνε. Πάντως η Τζωρτζίνα όσο την έχω δει στο netflix κι όσο την έχω παρακολουθήσει στα σόσιαλ, είναι πολύ προστατευτική με τον μεγάλο γιο του Κριστιάνο. Τον αγκαλιάζει, τον φιλάει και τον στηρίζει όπως και όλα τα παιδιά, κάποια από τα οποία δεν είναι βιολογικά της παιδιά. Όμως η ίδια είναι πολύ στοργική με όλα και όλα είναι παιδιά της. Σε αυτό της βγάζω το καπέλο και της λέμε ένα μεγάλο μπράβο.

Ο Κριστιάνο ανέβασε φωτογραφία με το γιο του στο γυμναστήριο και είδαμε πως ο Κριστιανίνο έχει φέτες κοιλιακούς όπως ο μπαμπά του!

No Comments

Post A Comment