ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΧΑΡΛΕΪ: ΤΙ “ΚΡΑΤΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΙΣΤΙΚΟ RETREAT ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ

Η αιεθαλής Ελίζαμπεθ Χάρλει, μόλις γύρισε από ολιστικό retreat στην Αυστρία και δείχνει πιο φρέσκια και πιο ανανεωμένη.

Τέτοια κέντρα ομορφιάς και ευεξίας, που συνδυάζουν θεραπείες αναζωογόνησης και αναγέννησης δέρματος, πνεύματος και σώματος, υπάρχουν σε πολλά μέρη του κόσμου και απευθύνονται σε πελάτες που έχουν τη γνώση για το τι προσφέρουν αλλά και τα χρήματα για να ανταποκριθούν στα πακέτα που παίρνει κάποιος για θεραπείες, γυμναστική και διατροφή.

Η Λιζ είναι μια γυναίκα που μιλάει συχνά για τη διατροφή και τη γυμναστική και έχει αποκαλύψει πως δεν κάνει κάτι ακραίο απλώς προσέχει τι βάζει στο σπίτι της και δεν τρώει πρόχειρο φαγητό ή συσκευασμένα τρόφιμα.

Η ίδια αποκάλυψε πως μετά το ταξίδι της σε αυτό το κέντρο ολιστικής φροντίδας που πήγε, θα θυμάται πάντα, να διαχειρίζεται καλύτερα το στρες, να ξεκουράζει και να θεραπεύει το σώμα της από τραυματισμούς (εφόσον εκπαιδεύτηκε εκεί), να πίνει λιγότερο καφέ, να κάνει περισσότερο stretching και να μασάει πιο σωστά και πιο πολύ τις τροφές της.

Η διατροφή, η χώνεψη και εύρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού για πολλούς ειδικούς είναι το κλειδί για καλή υγεία συνολικά.

Aυτή η βδομάδα που πέρασε εκεί την έκανε να ξανανιώσει, να γεμίσει με ενέργεια και δύναμη και υποσχέθηκε να ξαναγυρίσει, αφού γέμισε το μυαλό της με όμορφες εικόνες και εκπαίδευσε το σώμα της με μαθήματα ευζωίας και καλής υγείας.

No Comments

Post A Comment