ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ-ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Ο Βασιλιάς Κάρολος επανήλθε με νέα ανακοίνωση που ανέβηκε στα  social media του Παλατιού.

Αυτή τη φορά ευχαριστεί τους απλούς πολίτες για τη συμπαράσταση και την αγάπη αλλά και τις ενώσεις και οργανώσεις στη Μεγάλη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο που στέκονται στο πλευρό των καρκινοπαθών με τόση αγάπη κι αλληλεγγύη.

Κι ο ίδιος χαίρεται που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του και ενθάρρυνε τόσο κόσμο που πάσχει από καρκίνο αλλά και πολίτες στο θέμα της πρόληψης.

Τα λόγια του κόσμου ήταν παρηγοριά και ανακούφιση για το Βασιλιά που αναρρώνει και παράλληλα μια φορά τη βδομάδα υποβάλλεται σε θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου από τον οποίο πάσχει και για τον οποίο δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Επίσης δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι πληροφορίες ότι συναντήθηκε με την νύφη του Κέιτ Μίντλετον στο εξοχικό τους στο Σάντριγχαμ, σε μια έκταση 80.000 στρεμμάτων,  στο Νόρφοκ της Αγγλίας. Οι φήμες λένε πως η Κέιτ θα πάει εκεί για λίγες μέρες να ξεκουραστεί. Χθες η Daily Mail ανέφερε ότι έφυγε από το Windsor για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην κοιλιά, στην οποία υποβλήθηκε και θα πάει στο εξοχικό σπίτι να ξεκουραστεί αφού και τα τρία παιδιά έχουν λίγες μέρες αργίας από το σχολείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της mailonline η Κέιτ αναρρώνει καλά, φέρεται να λέει φίλος της και ανυπομονούσε για μια μικρή αλλαγή περιβάλλοντος για εκείνη, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Το αν θα δει τον πεθερό της και αν θα μπορεί να μετακινηθεί δηλαδή στο μεγάλο παλάτι εξαρτάται από τις συμβουλές των γιατρών, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, το πρόβλημα της υγείας της.

Στο Σάντριγχαμ βρίσκεται ήδη και ο πεθερός της με την Καμίλα.

No Comments

Post A Comment