Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται ο Βενσάν Κασέλ. Ντυμένος με prada έκανε οσκαρική εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου One & Only Za ‘abbel στο Ντουμπάι κι εκεί φωτογραφήθηκε με Ουκρανή influencer και καλλιτέχνη, την Mari Melnikova, που μετρά 3,7 εκ ακολούθους στο instagram.

Λεπτή, κομψή, μελαχρινή, “φωτιά στο κόκκινα” για την Mari Melnikova, που φωτογραφήθηκε μαζί του και μάλιστα η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες με το Γάλλο ηθοποιό, ο οποίος φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις πόζες που ανέβασε η Mari και ο ηθοποιός την κοιτάει με θαυμασμό.

To ουκρανικό και ρώσικο κοινό της ενθουσιάστηκε αλλά περισσότερα δεν μάθαμε. Ο Βενσάν επέστρεψε στην καλή του Νάρα Μπαπτίστα, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, εκεί που διασκεδάζει με τους φίλους του κι έχει βρει τον έρωτα!

Προφανώς η φωτογράφιση ήταν για καθαρά επαγγελματικούς λόγους καθώς κι άλλες celebrities που ήταν καλεσμένες στο event φωτογραφήθηκαν μαζί του. Πάντως η Ουκρανή καλλονή ακολούθησε το διάσημο star στο instagram!

No Comments

Post A Comment