Η ΘΕΑ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ, Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 46

Η Ανδριάνα Σκλεναρίκοβα παραμένει μια καλλονή! Κάποτε της είχα πάρει συνέντευξη για το star και έχοντας περάσει ώρες μαζί της είχα εντυπωσιαστεί με το στυλ της και το ύψος της.

Πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, ξαναπαντρεύτηκε τον Αρμένιο δισεκατομμυριούχο Αράμ Οχανιάν και μαζί απέκτησαν ένα παιδάκι.

Η Ανδριάνα έγινε μαμά στα 46 της και δήλωσε ότι για την κόρη της Νίνα “η ευτυχία είναι μαζί σου”. Η μικρούλα μοιάζει πολύ στον μπαμπά της και η Ανδριάνα όταν τη βλέπει αισθάνεται ότι βλέπει εκείνον σε μικρογραφία.

Ο γάμος της με την επιχειρηματία έγινε το 2014 στο Μαρακές και η κόρη τους γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2018.

Έχει δηλώσει για το σύζυγό της ότι “είναι ο άνθρωπος που μου άνοιξε τα μάτια και μου είπε ότι μια ζωή χωρίς παιδιά δεν έχει νόημα.”

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε φοράει ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα με κοσμήματα στο στήθος, ροζ γόβες κι ένα κόκκινο τσαντάκι. Η γυναίκα με τα πιο ψηλά πόδια στον κόσμο, παραμένει θεά και μας δείχνει πως το καλό γονίδιο και η καλή ζωή σε κρατάνε σε φόρμα στα 51 σου χρόνια. Για όλα είναι ο τρόπος και το πως καταφέρνεις να διατηρείς αυτό που είσαι και όσα ο Θεός σου έχει χαρίσει απλόχερα.

No Comments

Post A Comment