ΟΙ CELEBRITIES ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ

Έγκυος στον 5ο μήνα η γλυκιά Ελισάβετ Σπανού, βγήκε πρωινή βόλτα με τον υπέροχο σκύλο της Kobe. Το τρυφερό στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια σε story, γράφοντας “μα πόση αγαπη;” Ο σκύλος της έχει ακουμπήσει τρυφερά το πρόσωπό του στο δικό της κι έχει κλείσει τα μάτια!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε mirror selfie με το σκύλο της, με ζεστό παλτό και σκουφάκι, ετοιμάζονται για “πρωινή βόλτα”.

Η ζωή της Πιλάφ είναι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας. Το “τυχερό” σκυλάκι της Ντέμι Μουρ την ακολουθεί πάντου. Η Πιλάφ εκτός την Ελλάδα, έχει επισκεφθεί όλα τα μέρη του κόσμου, ακολουθεί τη μαμά της σε περιοδείες, συναντήσεις, κοσμικά events, προώθηση σίριαλ και ταινιών, επιδείξεις μόδας και συνήθως φωλιάζει στην αγκαλιά της, μέσα στα ρούχα της καθώς είναι μικροσκοπική.

H Ντέμι Μουρ μπορεί να πέρασε τόσο δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, όμως τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και έχει εξελιχθεί στο απόλυτο fashion icon. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι πάντα στοχευμένες ενώ οι επώνυμοι Οίκοι την θέλουν στις επιδείξεις τους. Έτσι κάνει εντυπωσιακές αφίξεις στο κόκκινο χαλί, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το αψεγάδιαστο σώμα της που παραμένει σε άψογη φόρμα!

No Comments

Post A Comment