Γ.ΒΑΛΛΗΣ: “ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ VIP ΤΟΥΡΙΣΜΟ”

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών& Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε στην εκπομπή του καλού συναδέλφου Λάμπρου Δεμερτζή “Αποχρώσεις” στο ραδιοφωνικό σταθμό Μεσόγειος 105,4 FM και αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα που αφορούν πολύ κατοίκους κι επιχειρηματίες των Κυκλάδων αλλά και των τουριστών , ειδικά αυτών που αγαπούν το yachting, διαθέτουν σκάφη και θέλουν να βρίσκουν κατάλληλες μαρίνες στα κυκλαδονήσια.

Ο κ. Βάλλης ανέφερε ότι με κατάλληλες υποδομές  και τις κατάλληλες μαρίνες για τα ιδιωτικά σκάφη, θα μπορούσαν οι Κυκλάδες να κερδίσουν τον vip τουρίστα, που τελικά επιλέγει την Ισπανία ή την Τουρκία, επειδή εκεί βρίσκει πιο οργανωμένες μαρίνες.

Επίσης τόνισε ότι Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία επενδύουν στο yachting και τον “καλό” τουρισμό, αυτόν που θα αφήσει χρήματα στις επιχειρήσεις ενός νησιού.

Μέσα στη γενικότερη συζήτηση ο κ. Βάλλης με την εμπειρία του στη θάλασσα, αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της πειρατείας των ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιου “St.Nikolas” λέγοντας ότι υπάρχει μια παγκόσμια ανησυχία που θα έχει επιπτώσεις και στις θαλάσσιες μεταφορές αλλά και στις τιμές των εμπορευμάτων.

No Comments

Post A Comment