ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ YACHTS

Το Papako Stories αγαπά τη θάλασσα και το yachting και το αποδεικνύει περίτρανα αφού έχει ειδική κατηγορία yacht news που αφορούν όσους εργάζονται στη ναυτιλία ή όσους έχουν ως χόμπι τη θάλασσα και τα σκάφη αναψυχής.

Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι ο δραστήριος φίλος μου και Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ cpt. Γιώργος Βάλλης, ανοίγει τις πόρτες της Ένωσης για ναυτικούς με γνώσεις και όραμα, που θέλουν να κάνουν καριέρα στα πολυτελή yachts.

Φυσικά το yachting είναι μια δουλειά επίμονη και υπεύθυνη καθώς αφορά στη διαφύλαξη της ζωής των ανθρώπων, που φιλοξενούνται σε ένα σκάφους αλλά και του πληρώματος, όπως και στην ασφαλή μετακίνηση και στο δέσιμο στα λιμάνια.

Η Ένωση λοιπόν καλεί όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για δουλειά σε θαλαμηγούς να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα αν αναζητούν θέση εργασίας και ενόψει της τουριστικής σεζόν, που στην Ελλάδα ξεκινά επίσημα τον Απρίλιο αλλά λόγω καλοκαιρίας ουσιαστικά δεν τελειώνει ποτέ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ:
 

Γίνε Μέλος της Ένωσής Μας και Βρες Δουλειά στον Κόσμο των Υπερπολυτελών Yachts/Θαλαμηγών με Εγγυημένο Μισθό Από 1.500€/Μήνα!

🧑‍✈Ετοιμάσου να απογειώσεις την καριέρα σου στη θάλασσα μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων PUPYC. 

Αναζητάμε παθιασμένα άτομα για τη θάλασσα και τα Yachts, έτοιμα να γίνουν μέλη της δυναμικής μας κοινότητας. 

Στείλε το βιογραφικό σου στο [email protected] ή συμπλήρωσε τη φόρμα στη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Με ετήσια συνδρομή μόνο 50-70€ (αναλόγως της ειδικότητας), κερδίζεις αποκλειστική πρόσβαση σε προσλήψεις για πληρώματα θαλαμηγών, 

δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ανεκτίμητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

🌊 Κάνε Εγγραφή Τώρα!
Ανοίξε τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο των θαλαμηγών. Σου προσφέρουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη, 

από την εκπαίδευση στα ναυτικά χαρτιά μέχρι τα πρώτα βήματά σου στο σκάφος. Είτε είσαι έμπειρος ναυτικός είτε νέος στον τομέα, 
είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.
 
No Comments

Post A Comment