Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

Στη ζωή μας εκτός από τη δουλειά, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά και αγαπώ τους ανθρώπους που “βγάζουν” φως και καλοσύνη.

Και μια τέτοια φωτεινή γυναίκα με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία, πολλές ώρες σε συνδέσεις, ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ είναι η δημοσιογράφος Άννα Ανδρέου. Η όμορφη μελαχρινή που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί της όσο ήταν στο star. Τώρα την βλέπετε στον ΑΝΤ1.

Εκτός από καλή δημοσιογράφος σας αποκαλύπτω ότι είναι δεινή μαγείρισσα. Δοκίμασα από τα χεράκια της κι έμεινα άφωνη. Το κρεάς στη λαδόκολα μέσα σε πήλινο, το ρύζι της με το κουκουνάρι και το συκώτι, οι πανσέτες της και ό,τι δοκίμασα ήταν για αστέρι michelin.

Έτσι της ζήτησα να μου πει πως έμαθε να μαγειρεύει τόσο καλά και τι της αρέσει να φτιάχνει πιο πολύ.

“Η γιαγιά μου και η μαμά μου μαγείρευαν πολύ ωραία. Για εμένα η μαγειρική είναι τέχνη. Με γαληνεύει επίσης. Με ξεκουράζει. Μου αρέσει να μαγειρεύω για φίλους. Στην Πόλη μαγειρεύω κυπριακές και ελληνικές συνταγές κυρίως. Στην Κύπρο όταν πάω, μαγειρεύω πολίτικα. Αλλά και οι ξένες συνταγές μου αρέσουν. Φτιάχνω και ωραίο σούσι.” μου είπε και ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα της ζητήσω ρολάκια με τεμπούρα!

Η Άννα είναι εξαιρετική φίλη και το διαπίστωσα πως είναι με τις Ελληνίδες φίλες της αλλά και με εμένα…της εύχομαι μόνο χαρές, επιτυχίες και πολλά νόστιμα πιάτα από τα χεράκια της!

Η σπεσιαλιτέ της είναι: Αρνάκι, που το κάνει με κυπριακή συνταγή, τουλάχιστον 9 ώρες στο γούρνο! Το δοκίμασα και έλιωνε στο στόμα…αλλά και λαζάνια. Μαγειρεύει από τα 15…έτσι εξηγείται το ταλέντο και η επιτυχία στην κουζίνα!

No Comments

Post A Comment