ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ 90’S ΠΟΛΙΝΑ ΠΟΡΙΣΚΟΒΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ: ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Ένα από τα ωραιότερα και πιο λαμπερά κορίτσια των 90΄s, ήταν το μοντέλο Πολίνα Πορίσκοβα.

Σήμερα, στα 59 της χρόνια, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της φυσικά σε γκρι και άσπρη απόχρωση, με τις ρυτίδες της και την ατόφια ομορφιά της, συνεχίζει να φωτογραφίζεται συχνά και να κάνει στοχευμένες αναρτήσεις, όπως αυτή για τα συναισθήματα που μας γεννούν οι γιορτές και η σύγκριση με τη ζωή των άλλων…

Και άγγιξε ένα θέμα που έχει απασχολήσει κι εμένα όπως κι εσάς φαντάζομαι…πόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μπορούμε να νιώθουμε και να το δείχνουμε είτε με αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια είτε με προσωπική ψυχική χαρά όταν συγκρίνουμε τη ζωή μας με των άλλων, λιγότερο χαρούμενων ή “τυχερών” όπως γράφει και η ίδια στην ανάρτησή της στο instagram. Συχνά η δυστυχία ή η μια τραγωδία μας καταβάλει.

Και αναρωτιέται αν μπορούμε να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι όταν δίπλα μας υπάρχει δυστυχία, θάνατος και άλλες απώλειες όπως αυτές που βίωσαν φίλοι της ενώ εκείνη ένιωθε να “ανθίζει”…γνωρίζοντας αυτό που λένε και οι ειδικοί ότι η σύγκριση είναι ο “κλέφτης” της ευτυχίας η ίδια αναλύει τα συναισθήματά της σε μια ανάρτηση που αξίζει να διαβάσετε.

Η σύγκριση όπως λέει, μας προκαλεί πόνο ή και ενοχή όταν εμείς νιώθουμε τυχεροί ενώ άλλοι ζουν τραγωδίες…

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι ανέβασε μια σέλφι σαν αυτή, με τη φυσική της ομορφιά χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, γιατί θα ήθελε να δει κι άλλες γυναίκες να “αγκαλιάζουν” την ηλικία τους!

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως “μπορούμε να συγκρίνουμε και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και συμπόνοια αντί για ντροπή και ενοχή. Η σύγκριση είναι ένα συναίσθημα φευγαλέο, που μεταβάλλεται.”

No Comments

Post A Comment