ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα γίνει η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης άνεργων ναυτικών και ευάλωτων συμπολιτών μας από το Βύρωνα, από την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών.

Ήδη πολλές εκπομπές και γνωστοί δημοσιογράφοι έχουν ήδη αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια με αναφορές στην εκδήλωση.

Το ACTION24 και ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης αναφέρθηκε στην εκδήλωση μέσα από την εκπομπή Αction BUSINESS.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ‘’Αρχονταρίκι’’ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα αύριο Πέμπτη στις 17.00 το απόγευμα.

Η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC στοχεύει να προσφέρει υποστήριξη σε εκατοντάδες οικογένειες, εμπλουτίζοντας με χαρά και ελπίδα το γιορτινό τους τραπέζι.

Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αγάπη και την ανθρωπιά της Ένωσης, η οποία επιδιώκει να φωτίσει τις ζωές των οικογενειών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο κ. Γεώργιος Βάλλης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, αναφέρθηκε στην εκδήλωση αυτή στην εκπομπή “Restart” των δημοσιογράφων Αλέξανδρου Κλώσσα και Ευαγγελίνας Βόσνου στο τηλεοπτικό κανάλι Attica tv.

Παράλληλα με την πλούσια γνώση και εμπειρία του, ο κ. Βάλλης αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα της ασφάλειας σε σχέση με τη χρήση και χορήγηση των ναυτικών φωτοβολίδων.

 

No Comments

Post A Comment