ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και ο πρόεδρός της κ.Γιώργος Βάλλης διοργανώνουν συχνά εκδηλώσεις και δράσεις για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων.

Φέτος και με αφορμή των ερχομό των Χριστουγέννων, με σκοπό την ανακούφιση άνεργων ναυτικών αλλά και ευάλωτων συμπολιτών μας στο δήμο Βύρωνα, διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα (Παναγία Παρηγορήτρια) μια χριστουγεννιάτικη, φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2023, στο “Αρχονταρίκι”, δίπλα στο ναό, με ώρα προσέλευσης, στις 17:00 το απόγευμα.

Η διεύθυνση είναι Δελφών 16 στο Βύρωνα.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις επισήμων που πάντα στηρίζουν τις δράσεις της Ένωσης, θα μοιραστούν ημερολόγια του 2024 και θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις.

“Mε πολύ πίστη και με τη βοήθεια της Παναγίας της Παρηγορήτριας,θα παλέψουμε, θα βοηθήσουμε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε, γι’αυτό και προσπαθούμε να μαζέψουμε όσες περισσότερες δωροεπιταγές μπορούμε από σούπερ μάρκετ και τρόφιμα όπου είναι εφικτό, ώστε να προσφέρουμε αγάπη και χαρά στο γιορτινό τραπέζι” τόνισε στο papako stories ο κ.Γιώργος Βάλλης.

Καλό είναι να συνδράμουμε όλοι!

No Comments

Post A Comment