ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΛΛΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Σε θερμό κλίμα έγινε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γεωργίου Βάλλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Στυλιανίδη.

Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που που απασχολούν τον κλάδο των ναυτικών ιδιωτικών σκαφών αναψυχής καθώς και γενικότερα θέματα ναυτιλίας, ασφάλειας και τουρισμού.

Η ατζέντα θεμάτων που βρέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης αφορούσε στην άδικη όπως την χαρακτηρίζουν οι ναυτικοί φορολόγησή τους και η συλλογική σύμβαση στα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βάλλης ανέφερε ότι “Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας, όπως η υποχρεωτική ύπαρξη απινιδωτή σε όλα τα σκάφη υπό καθεστώς ναύλωσης αλλά και την αυστηρή οδηγία στα καράβια σύμφωνα με την οποία, κατά το λύσιμο των κάβων από τις μπίντες, ο καταπέλτης πρέπει να είναι κλειστός και το πρόστιμο για κάθε παραβίαση αυτής της οδηγίας.Η ανταπόκριση του υπουργού ήταν θετική και αναμένουμε την επίλυση των θεμάτων που θέσαμε στο τραπέζι της συζήτησης”.

No Comments

Post A Comment