ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης πληρωμάτων ιδιωτικών & επαγγελματικών θαλαμηγών Cpt. Βάλλης Γιώργος προχώρησε σε μια ουσιαστική κίνηση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου  Αντώνη Καργιώτη από το ναυτικό δυστύχημα με το Blue Horizon.

H εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχειο London και ακολούθησε δωρεά  και έρανος από τα μέλη της Ένωσης προς την οικογένεια του άτυχου Αντώνη.

Την δωρεά αλλά και μια τιμητική πλακέτα στη μνήμη του εκλιπόντος, παρέλαβε και ανέλαβε να παραδώσει στην οικογένεια ως εκπρόσωπος, ο δικηγόρος της οικογένειας .

“Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που ειδικά μετά από τέτοια τραγικά ναυτικά συμβάντα, δεν πρέπει να μένουν μόνοι τους. ” δήλωσε ο κ. Βάλλης και συμπλήρωσε ” Οι αξιωματικοί και τα πληρώματα είναι εκείνοι που διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβαινόντων στα ταξίδια τους και εγγυώνται την άνεση του ταξιδιού με τις υπηρεσίες τους όπου τους ζητηθεί και αν χρειαστεί. Είναι αυτοί που δίνουν το χέρι να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα μικρά παιδιά, με αγάπη, με μια αγκαλιά και η βοήθειά τους είναι πολύτιμοι για να αισθανθούν ασφαλείς στο ταξίδι τους, οι επιβάτες.”

Στην εκδήλωση, ακολούθησε η βράβευση του Υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για την έμπρακτη στήριξη του στο χώρο και στα πληρώματα των Σκαφών καθώς και διάλογος για το φλέγον ζήτημα, που αφορά τα πληρώματα και τον κλάδο, όπως η φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Τέλος ακολούθησε ένας ανοιχτός διάλογος του προεδρείου με όλα τα μέλη της Ένωσης για επίλυση προβλημάτων και μελλοντικές δράσεις .

PHOTOS PUPYC

No Comments

Post A Comment